Mobiele dierenartsen door heel Noord-Holland

 

We houden van onze huisdieren. Maar een doktersbezoek is misschien lastig wanneer uw huisdier niet goed ter been of bang is, of u niet makkelijk naar de dierenarts toe kunt gaan. Dankzij de rondrijdende mobiele dierenartsen van Dierenarts Noord-Holland worden huisdieren in hun vertrouwde, huiselijke omgeving geholpen door drs. Claire Regan, zij stelt uw huisdier op diens gemak en onderzoekt uw huisdier in zijn vertrouwde omgeving.

Betaalbare hulp aan huis van professionele dierenartsen

Uw mobiele dierenarts - Dierenarts Noord Holland komt bij u thuis

Thuisverpleging bespaart u en uw huisdier(en) een hoop stress en spanning. Het is de moderne oplossing voor elke dierenliefhebber.

Heeft uw hond of kat een vaccinatie nodig? Moet hij of zij worden gechipt? Voor elke zieke of hulpbehoevende hond, kat of andere lieverd rijdt onze mobiele dierenarts bij u langs. Wij kunnen veel routinebehandelingen aan huis uitvoeren, zonder torenhoge extra kosten.

Dierenarts Noord Holland behandeling aan huis

Behandelingen en operaties
Snel opzoek naar een algemeen erkende behandeling voor uw hond, kat of ander dier? Dierenarts Noord-Holland biedt onder andere:

  • chippen
  • sterilisatie
  • castratie
  • vaccinatie
  • ontvlooien
  • ontwormen
  • nagels knippen
  • anaalklieren uitknijpen
  • algemeen consult

Is nadere zorg nodig? Dan kunt u altijd terecht bij onze praktijk in Alkmaar. Bel (072) 2204272 voor meer informatie of vul ons inschrijfformulier in.

In verband met de toenemende aantal files, zijn wij helaas genoodzaakt ons werkgebied te verkleinen. De regio onder het Noordzeekanaal (Amsterdam centrum en ten zuiden daarvan) kunnen wij vanaf heden niet meer van dienst zijn. We bedanken al onze klanten voor hun vertrouwen afgelopen jaren in onze praktijk.

Vanwege verschillende problemen bij het verzenden van bestellingen via de post, gaan wij nu elke woensdag aan huis leveren. Wilt u de bestellingen tijdig doorgeven. zodat wij het op tijd bij u kunnen leveren. U kunt via de mail bestellen afspraak@dierenartsnoordholland.nl. U krijgt van ons dan een mail terug met de factuur er zal dan ook verteld worden dat de eest volgende woensdag u bestelling bij u geleverd zal worden.

Dierenarts Noord-Holland aan huis

Wat kan de dierenarts voor uw huisdier betekenen?

Vind de juiste behandeling voor uw huisdier

Dierenarts Noord-Holland in Alkmaar

Dierenarts Noord Holland - Dierenarts Claire Regan

Drs. Claire Regan

Hallo, mijn naam is Claire Regan, eigenaresse van Dierenarts Noord-Holland. Na het behalen van mijn dierenartsdiploma heb ik 10 jaar in Engeland gewerkt. Ik runde daar mijn eigen veterinairkliniek.

In 2010 ben ik naar Nederland verhuisd en getrouwd. Ik woon in Alkmaar, maar oorspronkelijk kom ik uit Australië. Daar zijn de dieren net even anders.

Tijdens mijn vakantieweken heb ik in Spanje bij diverse dierenopvangcentra gewerkt. Hier verzorgde ik belangeloos vele hulpbehoevende zwerfdieren.

Dankzij mijn jarenlange en internationale ervaring ben ik gespecialiseerd in het snel diagnosticeren bij spoedgevallen en zeer bekwaam in de interne diergeneeskunde met als specialisme en passie de chirurgie.

Tevens heb ik bijzondere interesse in de gedragsleer van kat en hond