Het laatste nieuws over de mobiele Dierenarts Noord-Holland

 

Houd het laatste nieuws en de leukste verhalen bij over de mobiele dierenartspraktijk van Dierenarts Noord-Holland. Wilt u weten wanneer wij kortingen op behandelingen of avondspreekuren hebben?

 


 

 

Februari 2024 hebben wij de gebits actie maand. In deze maand kunt u tegen gereduceerd tarief uw huisdier bij ons brengen voor een gebitsbehandeling.

U krijgt 10% korting op een gebitsbehandeling, mits deze plaatsvindt op de praktijk.

Wij zullen zorgen voor een leuke goodiebag voor elk die voor de gebitsbehandeling komt!

Daarnaast kunt u gratis bij de assistentes langs voor een gebitscheck. Zij zijn op de praktijk van 11 uur tot 17 uur en u hoeft hier geen afspraak voor te maken.

Wij hebben deze maand ook korting op de gebitsproducten:

CET gebitsset van €28 naar €22,50

Tandpasta van €17 naar €12,50

Vingertandenborstel van €4 naar €2,50

Voor meer informatie over de gebitsbehandeling kunt u mailen naar afspraak@dierenartsnoordholland.nl, bellen naar 072-2204272 of een whatsappbericht sturen naar 06-43172249

 

 

 

 


 

Het koude seizoen is weer begonnen, katten zoeken nu vaak schutting in en onder auto’s. Dus vergeet niet voor vertrek even te checken door middel van een paar klappen op de motorkap van uw auto.

Ook zien we dat de vlooien en teken zelfs in de winter nog erg actief zijn, daarom is het belangrijk om het hele jaar door regelmatig vlooien/tekenmiddelen te gebruiken.

En denkt u aan het vuurwerk, het begint vaak nu al met knallen. Vraag onze assistentes voor de middelen en opties om u huisdieren door deze lastige periode te helpen.

 

 


 

Vuurwerkangst bij huisdieren

 

De feestdagen en jaarwisseling brengt veel stress mee voor uw huisdieren. Vooral vuurwerkangst is een groot probleem, gelukkig zijn er manieren om deze periode gemakkelijker te maken.

 

De feestdagen en jaarwisseling brengt veel stress mee voor uw huisdieren. Vooral vuurwerkangst is een groot probleem, gelukkig zijn er manieren om deze periode gemakkelijker te maken.

 

  • Laat honden op tijd uit en aan de riem. Als de hond dan schrikt van een knal kan hij niet weglopen en ontstaan er geen gevaarlijke situaties.
  • Doe thuis alle ramen, deuren en gordijnen dicht en zet wat muziek aan.
  • Zorg voor genoeg afleiding door bijvoorbeeld wat speelgoed of een bot.
  • Geef katten een rustige kamer waar ze zich veilig voelen. Zet hier wat voer, water en een kattenbak neer, hier kan je eventueel ook wat muziek aanzetten.
  • Beloon angstig gedrag niet. Het is wel goed om zelf rustig te blijven en steun aan te bieden als uw huisdier hier om vraagt.
  • Laat uw huisdier lekker op een plekje naar eigen keuze liggen. Hier voelen zij zich waarschijnlijk het veiligst.
  • Bij ernstige vuurwerkangst kunnen ook bepaalde medicatie gegeven worden. Neem hiervoor contact op met de praktijk om er achter te komen of dit geschikt is.

Het is natuurlijk belangrijk om op tijd stappen te ondernemen tegen vuurwerkangst. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen toe.